Hoe gaan we te werk

Aanvraag website

Wanneer u het intakeformulier heeft ingevuld en een tijdstip heeft doorgegeven wanneer we u kunnen bellen, dan nemen we samen met u alles goed door. Voor u is dat fijn omdat al uw wensen bij ons zijn neergelegd en wij kunnen voor u aan de slag.
Na dit gesprek sturen we u een factuur en gaan aan de slag wanneer deze betaald is.

U zit nergens aan vast. Dit betekent; u kunt altijd, elk moment bij ons weg. Het domeinnaam blijft uw eigendom. Dat geldt uiteraard ook voor uw website.
We kunnen u helpen met het verhuizen. Er vind geen resistutie plaats van eventuele nog overige maanden.

Zes weken vóór het aflopen van het jaar krijgt u een nieuwe factuur van ons. U heeft dan nog de gelegenheid om de samenwerking te stoppen. Dit kan tot een maand van te voren in verband met nieuwe kosten. Op de factuur staat duidelijk vermeld vóór welke datum u nog kunt opzeggen.
Bent u te laat met opzeggen dan betaalt u €70 euro voor het hele jaar.

De websites die we voor u maken mogen niets te maken hebben met drugs en sex. We stoppen dan de samenwerking.

We zijn van zondag t/m vrijdag beschikbaar via e-mail en Whatsapp tijdens kantooruren. Vrijdag echter zijn we vanaf 12:00 uur niet meer beschikbaar.
Onze voorkeur heeft om via Whatsapp of e-mail ons te benaderen als de website is opgeleverd.

Uw website staat op een Nederlandse server en dit hebben we uitbesteed zodat we ons kunnen concentreren op onze hoofdtaak/ core business, het bouwen van uw website.

Het kan zijn dat we voor extra functionaliteiten op uw website een module of een plugin moet aanschaffen. Dit gebeurd altijd in overleg overigens. Hier zal dan een aparte factuur naar u worden gestuurd. U kunt denken aan een reserveringsmodule of een agenda functionaliteit.

Website designed by voordeligewebsite.eu